fbpx
Velg en side

Om Krossli AS

 

Selskapet eies og drives av Espen Krossli. Espen har en bred og variert bakgrunn etter 25 år i byggebransjen. Han har tverrfaglig VVS-erfaring, erfaring som prosjektansvarlig for store byggeprosjekter og bred ledererfaring. Espen har erfaring som byggherre, prosjektleder og rådgiver. Kunder verdsetter Espens personlige egenskaper som lagspiller, at han er nøyaktig, hans gode evner til å se helheten og å være konkret.

 

Mini CV:

 • Rørlegger med svennebrev ​
 • Fagskoleingeniør
 • Prosjektleder VVS – 6 år
  Med erfaring fra helsebygg, undervisningsbygg, boligbygg, kontor- og forretningsbygg, kalkulasjon og kostnadsestimater, boligprosjekter og energisentraler.
 • Rådgiver VVS (RIV) – 2 år
  Prosjektering av rør- og ventilasjonsanlegg i alle typer bygg,utarbeidelse av beskrivelser, teknisk byggeledelse, produksjonsoppfølging av VVS fag.
 • Daglig leder VVS entreprenør – 10 år
  Kalkulasjon, kundekontakt, prosjektansvarlig, prosjekteringsledelse, ledelse, økonomi og styrearbeid.
 • Prosjektsjef hos eiendomsutvikler – 2 år
  Ansvarlig for boligprosjekt med 45 leiligheter, kontrahering av arkitekt og andre spesialrådgivere, kontrahering av totalentreprenører på bygg og tekniske fag, koordinering med offentlige myndigheter og naboer, salg av leiligheter og håndtering av tilvalg, prosjekteringsledelse.
 • Kategorisjef VVS hos stor totalentreprenør – 4 år
  Fagansvar for VVS, evaluering av tekniske tilbud, kontrahering av tekniske fag, utarbeidelse av beskrivelser, prisestimater, prosjekteringsledelse, ITB- og sluttfase/testansvarlig for tekniske fag, dørmiljø, ansvar for prøvedriftsperioder og bistand ved reklamasjoner.

Kontakt oss for å få tilsendt komplett CV for bruk i tilbudssammenheng.

Espen Krossli

Espen Krossli

Daglig leder

Epost: espen@krossli.no

Tlf: 97 71 18 00